tak jak w temacie kupie komplet prawa/lewa środkowa oraz listewki w NORMALNYCH pieniążkach
Wybrzuszenia wewnąrz opony
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wybrzuszenia wewnąrz opony
Zakupiłem właśnie zimówkę Continental TS830 195/65 R15 91 T.
Oglądnąłem ją dokładnie i stwierdziłem dwa podłużne wybrzuszenia wewnątrz opony. Wybrzuszenia są jednolite i biegną w poprzek opony.
Czy to wybrzuszenia konstrukcyjne, czy trafił mi się wadliwy egzemplarz?
-
Kenu, a kto to może wiedzieć?
wklej foto bo inaczej to wróżenie z fusów
może to akurat łączenie kordu?
albo wzmocnienie?
albo wada?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Ano. Niestety nie mam teraz możliwości cyknięcia fotki.Zamieszczone przez piotrek_gdyKenu, a kto to może wiedzieć?
wklej foto bo inaczej to wróżenie z fusów
może to akurat łączenie kordu?
albo wzmocnienie?
albo wada?
Wybrzuszenia są idealnie proste i idą od drutówki do drutówki.
Komentarz
-
to podjedź do pierwszego lepszego oponiarza to ci powie czy tak ma byc czy jakaś wadaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Tak zrobię. Ale to po 15.Zamieszczone przez piotrek_gdyto podjedź do pierwszego lepszego oponiarza to ci powie czy tak ma byc czy jakaś wada
Komentarz
-
Kenu, na Twoim miejscu podjechałbym do wulkanizatora i się zapytał
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Wulkanizator powiedział, że to normalne.
Nie wygląda to jakoś specjalnie niepokojąco. Już niedługo wymiana na letnie, więc przyjrzę się jak zniosła ten pierwszy 1000 km.
Komentarz
-
Kenu, Jest to zakładka warstwy płótna w oponie mogą być maksymalnie 3 takie , ale im mniej tym lepiej a jedna to minimum , ogólnie nie musisz się tym przejmować , to tak w kwestii wyjaśnienia .
Komentarz
Komentarz